De Nijmeegse Psychologenpraktijk

Psychologie en coaching in Nijmegen

Over de Nijmeegse Psychologenpraktijk


Wij zijn Romy Kleijn, GZ-psychologe (BIG nummer: 79930261525) en Dianne Groenen, GZ-psychologe (BIG nummer: 59928664625). Wij werken als twee eenmanszaken met elkaar samen onder de naam ‘Nijmeegse Psychologenpraktijk’. 

Over Romy

De vraag, “waarom gedragen of voelen mensen zich zoals ze zich gedragen of voelen?” vormt het uitgangspunt van mijn behandelingen. Ik wil mensen écht begrijpen, zonder oordeel. Pas als ik jouw verhaal of probleem volledig begrijp en jij je begrepen voelt kunnen we “verder”. Dat wil zeggen onderzoeken wat jij nodig hebt om geholpen te worden én om stappen te zetten in de goede richting. Ik help je bij dit proces en we zullen dit samen doen. In de behandeling maak ik gebruik van onder andere Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Acceptance and Commitment Therapie (ACT), oplossingsgerichte therapie en interventies vanuit schema therapie en de positieve psychologie. 

Naast mijn werk breng ik mijn tijd graag door met mijn gezin. In de weekenden zijn we meestal bij familie en vrienden te vinden. Daarnaast vind ik het fijn om te wielrennen en te wandelen in de natuur. Echt enthousiast word ik van goede koffie, stroopwafels, dieren en te lang badderen.          

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00. 

Registraties
BIG: 79930261525
KVK: 89351053
KVK handelsnaam: Nijmeegse Psychologenpraktijk
AGB zorgverlener: 94109941
AGB praktijk: 94067478
Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)

Mijn kwaliteitsstatuut is in te zien op de praktijk.              


Over Dianne

Ik geloof dat het soms nodig is om de tijd te nemen om stil te staan, zodat er ruimte kan komen voor beweging. Ik zal mijn nieuwsgierigheid en ervaring gebruiken om samen te onderzoeken wat jou een stap verder gaat brengen. Ik zal je hierbij uitdagen om actief aan de slag te gaan, ook buiten de gesprekken om. Op basis van jouw situatie zoeken we naar welke therapievorm het beste past. Zo werk ik graag met Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Dit is een therapievorm waarbij je de worsteling met je gedachtes en gevoelens leert los te laten. Naast ACT werk ik ook veel met Cognitieve Gedragstherapie (CGT), positieve psychologie en EMDR. Welk pad we ook kiezen, er ontstaat meer ruimte om te leven naar jouw waardes.

Naast mijn werk breng ik mijn tijd het liefste door met vrienden en familie en wandel ik graag in het bos en de bergen.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00.

Registraties
BIG: 59928664625
KVK: 90319974
KVK handelsnaam: Groenen Psychologie - Nijmeegse Psychologenpraktijk
AGB zorgverlener: 94109749
AGB praktijk: 94067648
Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)

Mijn kwaliteitsstatuut is in te zien op de praktijk.