De Nijmeegse Psychologenpraktijk

Psycholoog en coach in Nijmegen

Contact

Voor vragen kan je een e-mail sturen naar info@nijmeegsepsychologenpraktijk.nl of onderstaand contactformulier invullen. Ook kan je voor vragen of overleg bellen naar 06-40730566. Doordeweeks zal binnen 24h contact met je worden opgenomen. Heb je na 48 uur nog geen reactie ontvangen, check dan even je spam-box.

Locatie

De Nijmeegse Psychologenpraktijk is gevestigd aan de Organjesingel 60, (6511 NX) te Nijmegen


Bereikbaarheid

Bij de deur kan je aanbellen, via de intercom word je binnengelaten. De wachtkamer bevindt zich op de begane grond aan de linkerkant.

Met de auto:
Je kan je auto parkeren aan de ventweg naast de Oranjesingel. Er zijn betaalde parkeerplaatsen beschikbaar. Ook zijn er diverse parkeergarages in de buurt.
Met openbaar vervoer:
Vanaf Nijmegen CS en vanaf bushalte Valkhof is het een paar minuten lopen naar de praktijk.
Met de fiets:
Je kan je fiets stallen aan de achterzijde van het pand. Naast nummer 58 loop je naar de parkeerplaats achter het pand, daar is een overdekte fietsenstalling.

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 - 17:00. 

Beleid COVID-19

We houden ons aan de voorschriften van het RIVM. Als de therapeut of cliënt verkouden is, zal beeldbellen worden aangeboden als alternatief.

Geen 24-uurs bereikbaarheid

Er is geen 24-uurs bereikbaarheid. Als jij deze vorm van zorg nodig hebt (bijvoorbeeld bij ernstige suïcidaliteit, psychose of verslaving) kan je je beter bij een GGZ instelling aanmelden. Er is geen waarneming tijdens de vakanties. Bij langere afwezigheid (meer dan 2 weken) kan het zijn dat een collega binnen de Utrechtse Psychologenpraktijk waarneemt voor spoed en vragen. Je hoort dit voorafgaand aan de afwezigheid. In crisisgevallen kan je contact opnemen met je huisarts of buiten kantooruren de huisartsenpost van Nijmegen (0900-8880).